hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman? Şubat celp ve sevk dönemleri

    2021 bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman Şubat celp ve sevk dönemleri
    expand

    e-Devlet üzerinden birkaç adımda tamamlanan bedelli askerlik başvuruları sonrasında gözler 2021 askerlerin yerlerinin açıklanmasında.  Milli Savunma Bakanlığı'nın, askerlik yerlerini ne zaman açıklayacağı merak ediliyor. Peki, 2021 askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman? Şubat celp ve sevk dönemleri..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bedelli askerlik 2020 başvuruları geçtiğimiz 31 Aralık’ta sonra erdi. Milli Savunma Bakanlığı'nın e-Devlet üzerinden tamamlanan bedelli askerlik başvurusunun ardından, şimdi de celp yerlerinin ne zaman belli olacağı merak ediliyor.

    2021 bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, ne zaman?

    Bedelli askerlikten yararlanacak olan kişilerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri temel eğitim yapacakları birliği 2021 yılı ocak ayında e-Devlet üzerinden öğrenebilecekler.

    Henüz yeni bir duyurunun yapılmadığı bedelli askerlik sonuçları için başvuru bilgilendirmesinde "Bedelli askerlikten yararlanacak yükümlülerin kimlikleri, celp ve sevk dönemleri ile temel eğitimi yapacakları birlikleri 2021 yılı ocak ayında e-Devlet ve askerlik şubelerinden duyurulacaktır." İfadelerine yer verilmişti.

    TSK’NIN 2021 SEVK TARİHLERİYLE İLGİLİ DUYURUSU

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow