hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 ÖGG sonuçları açıklandı mı, ÖGG sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

    2021 ÖGG sonuçları açıklandı mı, ÖGG sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak
    expand

    20 Şubat ÖGG sonuçları için artık sayılı saatler kaldı. Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adayların 20 Şubat 2021 tarihinde katıldıkları sınavın sonuçları kısa süre içerisinde erişime açılacak. Peki, özel güvenlik görevlisi (ÖGG) sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak ve sonuçlar nerede olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Farklı kurumlarda özel güvenlik görevlisi olarak yer almak isteyen kişilerin sertifikalarını elde edecekleri ÖGG sınavı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Sınava katılan adaylar sonuçlar için geri sayıma başladı. Kurum sonuçların hangi tarihte açıklanacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

    ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

    20 Şubat 2021 Cumartesi günü gerçekleşen ÖGG sınavının sonuçları için oldukça kısa bir süre kaldı. Sınavın takvimine göre, sonuçlar 12 Mart 2021 tarihinde açıklanacak, saatle ilgili ise henüz bir duyuru yapılmadı.

    ÖGG SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SONUÇLARI NEREDE OLACAK?

    ÖGG sınav sonuçları Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek. Özel güvenlik sınav sonuçlarını görüntülemek için adayların TC Kimlik No ile sorgulama yapması gerekiyor.

    Güvenlik sınav sonucu linkine tıklayan kişiler, ardından “Temel Eğitim Sınav Sonucu” sayfasına yönlendirilerek bu sayfadan bireysel sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow