hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı! e-devlet sözlü sınav sonuçları sorgulama adresi

    Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı e-devlet sözlü sınav sonuçları sorgulama adresi
    expand

    Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili bilgileri atama takvimi içerisinde paylaşmıştı. Adaylar sözlü sınavların sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı bilgisine bu takvim üzerinden ulaşmıştı. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları MEB tarafından açıklandı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen KPSS sonrası elde edilen puanlar ortaya çıkmış ve atama yapılacak alanlarda belirli bir sayıda öğretmen mülakatlara çağrılmıştı. Mülakat sürecinin de tamamlanmasının ardından gözler MEB’in sözlü sınav sonucu açıklamasına çevrilmişti. İşte sonuçların ardından adayların sonuçlara itiraz edebilecekleri dönem…

    SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

    Atama takviminde yer alan bilgilere göre sözlü sınav sonuçları bugün açıklandı. Sonuçların ilan edilmesinin ardından da 12-16 Temmuz tarihleri arasında mülakat sonuçlarına itiraz edilebilecek. İtirazların sonuçları ise 2 Ağustos’ta açıklanmış olacak. Tüm sıralamalar belirlendikten sonra 1-6 Eylül tarihleri arasında atama tercihleri alınacak. Atama tercihlerinin sonuçları ise 8 Eylül’de açıklanmış olacak. Adaylar yeterli puanlara sahipse 8 Eylül itibariyle görev alacakları okulları öğrenmiş olacaklar.

    Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mülakat sonuçlarının e-devlet üzerinden erişime açıldı. Sonuçları aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

    E DEVLET MÜLAKAT SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK SÖZLÜ SINAV SONUCUNUZ BULUNMAMAKTADIR" HATASI

    Bazı adaylar ise sonuçlar açıklanmasına rağmen "sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonucunuz bulunmamaktadır" hatası alıyorlar. Sistemde yaşanan problemden dolayı bu hata birçok kişiye gösterildi. Yetkililer hatanın giderilmesinin ardından diğer adaylarda da sonuçların görüntülenebileceğini belirttiler.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow