hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2023 ALES 2 başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? ÖSYM ALES başvuruları son gün ne zaman?

    2023 ALES 2 başvuru ücreti ne kadar, kaç TL ÖSYM ALES başvuruları son gün ne zaman
    expand

    ÖSYM ALES / 2 başvurularını AİS sayfası üzerinden almaya başladı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı ile ilgili detaylar ÖSYM tarafından açıklandı. Peki, ALES başvuru ücreti ne kadar, kaç TL? ÖSYM ALES başvuruları son gün ne zaman?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’nda başvuru süreci başladı. ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden alınan başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar sınav yerleri için gelecek açıklamayı bekleyecekler. Binlerce adayın katılımı ile gerçekleşecek olan sınav 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

    ALES 2023 / 2 BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

    ÖSYM tarafından yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre  2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı - 2 başvuru ücreti 260 TL olacak. Adaylar ödemelerini ÖSYM’nin anlaşmalı olduğu bankalardan ve kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden yapabilecekler.

    ÖSYM ALES BAŞVURULARI SON GÜN NE ZAMAN?

    4 Temmuz’da başlayan ALES 2 başvuruları 10 Temmuz 2023 günü saat 23.59’a kadar devam edecek. Sınava katılmak isteyen adaylar bu saate kadar başvurularını tamamlamak zorunda olacaklar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow