hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar, kaç kişiye verilecek? 31 Aralık Yılbaşı çekilişi teselli ikramiyesi miktarı!

    2024 Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar, kaç kişiye verilecek 31 Aralık Yılbaşı çekilişi teselli ikramiyesi miktarı
    expand

    31 Aralık 2023 Pazar akşamı gerçekleşecek olan Milli Piyango çekilişinde teselli ikramiyesi alacak olanlar ne kadar kazanacak merak edildi. Bilindiği üzere Milli Piyango'da büyük ikramiyeyi almaya çok yaklaşan fakat ufak bir farkla kaçıran kişilere yeni yıla teselli ikramiyesi veriliyor. Peki, Milli Piyango teselli ikramiyesi ne kadar? İşte 2024 Yılbaşı çekilişi teselli ikramiyesi miktarı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 2024 Yılbaşı özel çekilişi teselli ikramiyesi miktarı vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin dağıtılacağı çekilişte bir de 63 kişiye teselli ikramiyesi verilecek. Teselli ikramiyesi, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir.

    MİLLİ PİYANGO 2024 TESELLİ İKRAMİYESİ NE KADAR?

    Teselli ikramiyesi talihlileri 31 Aralık 2023 Pazar günü yapılacak çekilişte belli olacak. Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır. Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır; kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır. 2024 yılında teselli ikramiyesi tam 400 bin TL olacak. Tam bilete sahip olan kişiler 400 bin TL, yarım bilete sahip olan kişiler 200 bin TL ve çeyrek bilete sahip olan kişiler 100 bin TL teselli ikramiyesi alacak.

    2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow