313 kilo telefon kablosunu çalarken yakalandılar

Samsun'un Salıpazarı ilçesinde jandarma ekipleri yaptıklarını devriyede 313 kilo telefon kablosunu kestikten sonra çuvallara koyup sırtlarında çalmaya çalışan 3 kişiyi suç üstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konakören mahallesindeki devriye esnasında yol kenarında plakasız bir motosiklet bulundu.
Motosikletin kontrolü sırasında dere kenarında M.K., İ.K. ve E.O. isimli şahısların 313 kilo telefon kablosunu kestikten sonra çuvallara koyup sırtlarında taşıyıp çalmaya çalıştıkları esnada suç üstü yakaladı. 2 motosiklet ve tek kırma av tüfeği ile gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çarşamba Cezaevi'ne konuldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!