7 katlı binanın yıkıldığı anlar böyle görüntülendi!
6 Şubat depremlerinde ağır hasar alıp tahliye edilen Diyarbakır'daki 7 katlı bina, yıkım sırasında çöktü. Yoğun tozun yükseldiği o anlar kameralar tarafından kaydedildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu yakınındaki 7 katlı bina, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar almış ve tahliye edilmişti.
Ağır hasarlı bina için kontrollü yıkım çalışması başlatıldı. Tam da yıkım sırasında bina bir anda çöktü. Çıkan toz nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
7 katlı binanın çökme anı ise bir cep telefonu kamerasına böyle kaydedildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz