9 yaşındaki İdil'den 80 gündür haber alınamıyor

Ankara Sincan'da 80 gün önce kaybolan 9 yaşındaki İdil Alkan'dan haber alınamıyor.
İdil'in kaybolmasından eşini sorumlu tutan anne Zehra Alkan, "Eşimin ruh sağlığı yerinde değil, en büyük endişemiz kızıma bir şey olması, kızımdan haber alamıyoruz. Ne olur kızımı gören en yakın emniyet birimini arasın" dedi.
İddiaya göre, Fatih Mahallesi'nde, anne ve babasının boşanma kararı üzerine annesi Zehra Alkan ile beraber yaşayan 9 yaşındaki İdil'i, babası Ali Alkan 14 Şubat Pazar günü gezdirmek için İdil'i aldı.
O günden bugüne 80 gündür İdil'den ve baba Ali Alkan'dan haber alınamıyor.
Anne Zehra Alkan kızına bir şey olmasından endişe ettiğini belirterek, "Eşimin ruh sağlığı yerinde değil, en büyük endişemiz kızıma bir şey olması, kızımdan haber alamıyoruz. Gerekli mercilere başvurduk, bütün arama çalışmalarına rağmen haber alınamadı. Şubat ayında görülmesi gereken boşanma duruşmasına dahi gelmedi. Buradan sizin aracılığınızla sesleniyorum: Ne olur kızımı gören en yakın emniyet birimini arasın" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama