Açlık grevi yapan hayvansever Sevim Arkan hastaneye kaldırıldı

Bartın'da, sokak hayvanlarına yönelik şiddete dikkati çekmek amacıyla açlık grevi yapan hayvansever, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine tedavi altına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, 11 gündür şehir çöplüğünde açlık grevi yapan Arkan, fenalaşması üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, Arkan'ı Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Arkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, açlık grevini sonlandırdığını söyledi.
Sokak hayvanları için çalışmaya devam edeceğini belirten Arkan, "Grevi sonlandırıyorum. Benim amacım sokak hayvanlarına olan şiddete bir nebze de olsa dikkati çekmekti. Hayvanlara yapılan şiddet kanunu çıkmazsa yine başlarım." diye konuştu.
Arkan, 30 Kasım'da sokak hayvanlarına yapılan şiddete dikkat çekmek için İnkumu tatil beldesindeki şehir çöplüğünde açlık grevi başlatmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!