Adalet Bakanı Tunç paylaştı: İsrail yerle bir etti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “İsrail, boş olan Gazze Adalet binasını patlayıcılarla yerle bir etti” dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından Gazze Adalet Sarayı'nın yıkılma görüntülerini paylaşarak, “İşgalci İsrail, boş olan Gazze Adalet binasını patlayıcılarla yerle bir etti. Masum sivillerin üzerine bomba yağdıran, Gazze’de taş üstünde taş bırakmayarak savaş suçu işleyen çocuk katilleri elbet bir gün insanlık önünde hesap verecek” ifadelerini kullandı.
İşgalci İsrail, boş olan Gazze Adalet Binası'nı patlayıcılarla yerle bir etti. Masum sivillerin üzerine bomba yağdıran, Gazze’de taş üstünde taş bırakmayarak savaş suçu işleyen çocuk katilleri elbet bir gün insanlık önünde hesap verecek. pic.twitter.com/12hRPpaYvv
— Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) December 4, 2023
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
MECLİS NE ZAMAN KAPANACAK? TBMM tatil tarihi 2025: TBMM tatili ne zaman başlıyor, hangi tarihte?
Sivas'ta vahşet: 2 kardeşin boğazı kesilerek öldürüldü! Şüpheli kişi gözaltına alındı
HABER... Mattia Ahmet Minguzzi cinayeti davasında duruşma 20 Haziran'a ertelendi
Erdoğan - Bahçeli görüşmesinin kodları! Abdulkadir Selvi yazdı