Adana'da eski belediye başkanı FETÖ'den beraat etti

Adana'da FETÖ/PDY davasında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlamasıyla yargılanan eski Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve ağabeyinin beraati kararlaştırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevden alınan Çay ile ağabeyi Nurettin Çay ve avukatları katıldı.
12 ilde FETÖ operasyonu: 28 gözaltı
Mustafa Çay, savunmasında, üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek beraatini istedi.
Çay'ın ağabeyi de suçsuz olduğunu savundu.
Daha sonra cumhuriyet savcısı, sanıkların cezalandırılması yönündeki mütalaasını tekrar etti.
Mahkeme heyeti, Mahkeme Başkanının karşı oyuyla sanıklar Mustafa ve Nurittin Çay'ın beraatini kararlaştırdı.
Adana'da KHK gereği görevden alınan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda