Adıyaman'da hamile kadın dehşeti yaşadı

Adıyaman’da girdikleri evde hamile kadının ellerini bağlayıp evdeki altınları çalan zanlılar adliyeye sevk edildi.
Olay, Adıyaman merkez Yeşilyurt Mahallesi 2146 Sokak'ta önceki gün yaşandı. Hamile Şükran U.’nun kapısını çalarak içeri giren 1’i kadın 4 şahıs, Sağlık Bakanlığından geldiklerini ve bilgilendirmede bulunacaklarını söyleyerek içeri girdi. Şahıslar, ellerindeki bıçakla hamile kadını tehdit edip ellerini bantladı, ardından evde bulunan 8 adet yarım altın ile 4 adet bileziği alarak kaçtı.
Yaşanan olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, G.K. (17), İbrahim E., Fatih Ü. ve Ejder Ç. isimli şüphelileri kameralardan tespit ederek yakaladı. Yaşı küçük olan G.K. çocuk şubede, diğer şahıslar ise asayiş şubede sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şahıslar adliyeye sevki esnasında bir zanlı yakını diğer zanlılara küfürler savurdu. Zanlıların çaldıkları altınları kuyumcuya sattıkları tespit edilirken, şahısların ev aramasında 1 adet kol saati bulunduğu öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Batman'daki kazada ölen müze müdürünün yürek burkan hikayesi: Down sendromlu kardeşi için evlenmemiş
Tekirdağ'da kuru yük gemisi karaya oturdu
Zihinsel engelli çocuğa sokak ortasında şiddet: Çevredekiler sadece izledi
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?