Adnan Oktar, Edirne F Tipi Cezaevi'nde

İstanbul merkezli operasyonda tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan Adnan Oktar, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 kişi tutuklandı. Tutuklanmasının ardından Silivri Cezaevi'ne konulan Adnan Oktar'ın Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilmesine karar verildi.
Adnan Oktar soruşturmasında yeni gelişme: Cinsel içerikli görüntüler çıktı
Oktar mağdurlarının korkunç ifadeleri... 'Aşkım demeyince...'
Oktar, bugün saat 16.00 sıralarında cezaevi nakil aracıyla Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi'ne konuldu. Adnan Oktar, cezaevinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözlem odasına alındı. Oktar'ın gözlem odasında ne kadar tutulacağına İdari Gözlem Kurulu'nun karar vereceği belirtildi.
Adnan Oktar'ın nakledildiği Edirne F Tipi Cezaevi'nde, HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari eski milletvekili Abdullah Zeydan da bulunuyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Meteoroloji'den kritik uyarı! BU GECEYE DİKKAT: 13 İL İÇİN KUVVETLİ KAR ALARMI!

Erzurum'da iş yerinde patlama: 2 ölü, 6 yaralı

Bir atkı, bir hayat: Darbedildi, boğazından bıçaklandı! 11 yaşındaki Hüda'nın mucize kurtuluşu

Güngören'de öldürülen Atlas'ın annesi konuştu: 15 yaşında çocuk değil bunlar cani

Meteoroloji'den yeni uyarı: 13 il için kar alarmı