AFAD’da deprem bölgesi için koordinasyon toplantısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında bölgede devam eden çalışmalar için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın başkanlığında koordinasyon toplantısı yapıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AFAD’da yapılan toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AFAD Başkanı Yunus Sezer ve bazı bakan yardımcıları katıldı. Toplantıda bölgede yapılan çalışmalar ve mevcut bilgiler sunuldu ve bakanlıkların verdikleri hizmetler değerlendirildi.
Toplantıda; tahliye, barınma, beslenme, hasarlı konutlar, ödenek ve destekler konuları görüşüldü. Yeniden inşa süreci ve bölgede sanayi bölgeleri ve sitelerinin yeniden faaliyete girmesi için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama