Afrin'den dönen 203 komando aileleri ile buluştu

Suriye'nin Afrin kentindeki görevlerini tamamlayan 203 komando, Bingöl Jandarma Komutanlığı'ndaki görev yerlerine döndü. Komandolar, ayrı kaldıkları aileleriyle hasret giderdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Suriye'nin Afrin kentinde terör örgütleri ile mücadelede 6 ay boyunca görev alan Bingöl İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli 203 komando, yurda döndü. Bingöl'e gelen komandoları, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri karşıladı. Aileler, buluşmada büyük sevinç yaşadı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... AKOM’dan Uyarı Geldi: Afrika Sıcakları İstanbul’u Kavuracak! Termometreler 40 Dereceye Ulaşacak…
MEMUR YARI ZAMANLI ÇALIŞMADA SAAT VE ÜCRET DETAYI! Memurlara yarı zamanlı çalışma hakkı ne zaman başlayacak, kimleri kapsıyor?
BİR CANİNİN PORTRESİ: Bitcoin zengini, polislikten atılma, kabarık suç dosyası...
SON DAKİKA HABERLERİ... Erdoğan duyurdu! A'dan Z'ye detaylar belli oldu: Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı neler getiriyor?
ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI: İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, destek personeli alımı 2025 ne zaman, şartları neler?