hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz

    AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok: Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz
    expand
    KAYNAK DHA

    AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "15 Nisan'da emeklilerimize 5 bin TL vereceğiz. Suyu yüzde 50 indireceğiz. AnkaraKart'a 400 TL değil, 2 bin 500 TL yükleyeceğiz. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım ücretsiz olacak. Emeklilerimize ayda 12-13 bin TL destek olmuş olacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turgut Altınok, Altındağ ilçesi Beşikkaya Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Altınok, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Altınok, dün katıldığı televizyon programında hükümetin emeklilere yönelik iyileştirmeler yapacağı yönündeki sözlerine ilişkin, "Bunu Cumhurbaşkanımızın açıklaması daha doğru. Cumhurbaşkanımız her zaman bütçe imkanları doğrultusunda destek olacaklarını söylüyor. Emeklilerimiz, başımızın tacı. 15 Nisan'da emeklilerimize 5 bin TL vereceğiz. Suyu yüzde 50 indireceğiz. AnkaraKart'a 400 TL değil, 2 bin 500 TL yükleyeceğiz. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım ücretsiz olacak. Emeklilerimize ayda 12-13 bin TL destek olmuş olacağız. Hiçbir emeklimizi mağdur etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

    'YAVAŞ'A LONDRA'DA DAİREYİ NASIL VE HANGİ PARAYLA ALDIĞINI SORSUN'

    Bir gazetecinin açıkladığı mal varlığının haricinde Antalya'da 600 konutunun olduğu iddiasına ilişkin soruya yanıt veren Altınok, "Bana değil de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a, Londra'da daireyi nasıl ve hangi parayla aldığını sorsun. Bu mal varlığını bana değil de belediye başkanı olduktan sonra zengin olanlara sorun. Emlak vergilerimiz ödeniyor, gitsin baksın" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow