AK Parti bayrak ve afişlerini yaktılar!

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun ilçeye yaptığı ziyaret öncesi asılan posteri ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posteri ve parti bayrakları gece yarısı yakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Görgü tanıklarının anlattığına göre henüz kimliği belirlenemeyen 5 kişi bir minibüs ile Pamukova Stadı'nın yan tarafına geldi.
Araçta bulunanlar indirdikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Zeki Toçoğlu'nun poster, seçim afişleri, bayrak ve flamalarının bulunduğu malzemeleri üzerine benzin döküp yaktı.
Bir süre bunların yanmasını bekleyen kimliği belirsiz kişiler daha sonra aynı araçla uzaklaştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması