hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti binasına pompalı tüfekle saldırmıştı! Soruşturma tamamlandı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Geçtiğimiz yıl Adana'da AK Parti Çukurova İlçe binasına silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmamıştı. Saldırının ardından başlatılan soruşturma tamamlandı. Saldırganın 9 yıla kadar hapsi istendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gitar çantasında taşıdığı pompalı tüfekle, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı binasına saldırı düzenlenmişti. Pompalı tüfekli saldırgan için istenen ceza belli oldu.

    AK Parti binasına pompalı tüfekle saldırmıştı Soruşturma tamamlandı

    Geçen yıl Adana'nın Çukurova ilçesinde bulunan, AK Parti'nin İlçe Başkanlığı binası önüne giden 25 yaşındaki Erdem Kaya, gitar çantasından çıkardığı pompalı tüfekle parti binasına girmişti. Silahıyla 12 el rastgele ateş açmıştı. 6 Şubat depremlerinin ardından tedbir amaçlı boşaltılan binada, Kimsenin bulunmaması can kaybı ve yaralanmayı önlemişti. Saldırının ardından yakalanan Erdem Kaya tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti binasına pompalı tüfekle saldırmıştı Soruşturma tamamlandı

    İlçe Başkanlığı binasına silahlı saldırıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Kaya ile ilgili ‘silahla tehdit, siyasi partiler veya meslek kuruluşlarının kullanımında olan binaya zarar verme’ suçundan iddianame hazırlandı. Adana 38. Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede, Erdem Kaya’nın AK Parti Çukurova İlçe binasına zarar vermesi nedeniyle 4 yıl, Silahla tehdit suçundan ise 5 yıl olmak üzere toplam 9 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti. Saldırgan Erdem Kaya önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow