hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CNN TÜRK'te: İstanbul'da Murat Kurum önde

    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CNN TÜRKte: İstanbulda Murat Kurum önde
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Abdulhamit Gül "Belediyecilikte marka bir anlayış var ve gerçek belediyeciliği AK Parti yapıyor. Son anketlerde 1,5 - 2 puan Murat Bey'in önde olduğunu görüyoruz. Trendin Murat Kurum lehine arttığını görüyoruz." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül'ün açıklaması şu şekilde;

    (Hatay'da "Gökhan Zan" muamması) Biz iddialar, dedikodular üzerine siyaset inşa etmiyoruz. Kim çekildi çekilmedi bunlar bizim gündemimizde yok. 

    Ben inanıyorum Malatya'da da çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakı'nın desteği ile seçileceğimizi düşünüyorum. Anketlerimiz Sami Bey'in adayımızın kazanacağını ortaya koyuyor. 

    "MURAT KURUM'UN TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE İZİ VAR" 

    İstanbul'da çok kıymetli bir isim var Murat Kurum. Murat Kurum kentsel dönüşüm nasıl yapılır depremle mücadele tedbirler nasıl yapılır denildiğinde Türkiye'nin neresine giderseniz gidin Murat Kurum'un izi var. Bu yönüyle çok güzel bir tecrübesi var. 81 ile eli değmiş bir arkadaşımız. Çalışkanlığıyla ve verdiği vaatleri hatırlayan bir anlayışla ilerleyen adayımız var.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "İSTANBUL'DA MURAT KURUM ÖNDE" 

    Belediyecilikte marka bir anlayış var ve gerçek belediyeciliği AK Parti yapıyor. Son anketlerde 1,5 - 2 puan Murat Bey'in önde olduğunu görüyoruz. Trendin Murat Kurum lehine arttığını görüyoruz. Son 1,5 haftadır anketlerde Kurum lehine sonuç var. 

    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, CNN TÜRKte: İstanbulda Murat Kurum önde

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow