AK Parti'de iki il başkanlığına atama yapıldı.

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Burdur ve Kastamonu il başkanlıklarına atama yapıldığını bildirdi.
Ataş, Twitter hesabından, partinin bazı il başkanlıklarına yapılan atamaları duyurdu.
Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Burdur İl Başkanlığına Volkan Mengi, Kastamonu İl Başkanlığına da Doğan Ünlü'nün getirildiğini kaydetti. Atamaların hayırlara vesile olmasını temenni eden Ataş, il başkanlarına ve teşkilatlara görevlerinde başarılar diledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
EHLİYET YENİLEME SON GÜN: Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Son Gün Ne Zaman? Ehliyet Yenileme Nasıl Yapılır, Nereden? Gerekli Evraklar Neler?
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!