AK Partili Çelik: Almanya'da Noel pazarını hedef alan saldırıyı şiddetle kınıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Almanya'nın Magdeburg kentinde düzenlenen Noel pazarı saldırısını kınadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
AK Partili Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Almanya'nın Magdeburg kentinde bir Noel pazarını hedef alan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırının bir an önce aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi en büyük temennimizdir.
Hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz. Teröre ve şiddete karşı her zeminde ortak mücadele ilkemizi bir kere daha ifade ediyoruz" dedi.
Almanya’nın Magdeburg Kentinde bir Noel pazarını hedef alan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
— Ömer Çelik (@omerrcelik) December 21, 2024
Saldırının bir an önce aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi en büyük temennimizdir.
Hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Teröre ve…
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama