AK Partili Bülent Turan CHP'nin kedisi Şero'yla tartıştı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan Twitter'da, CHP'nin kedisi Şero adına açılmış hesapla tartıştı. Tartışma, AK Parti Lideri Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde yer alan vaatlere bulunacak "kaynak" özelinde gerçekleşti.
Twitter'da, CHP'nin kedisi Şero adına açılan hesap ile Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan arasındaki tartışma, Şero'nun Ahmet Davutoğlu'na hitaben yazdığı "Vaadleri atıp tutuyordunuz da kaynak nerede kaynak" mesajı ile başladı.
Şero'nun bu twitine, AK Parti Çanakkale Milletvekili Turan kendi Twitter hesabından yanıt verdi. "Benim adım Kemal diyene inanıyorsunuz ya :)" yazan Turan, her vaadin kaynağının olduğunu söyledi.
Şero hesabından buna karşılık "Kaynak bulsanız onu da çalarsınız. Biz o yüzden kaynağımızı söylemedik" yanıtı geldi. Turan ise, "Yenileyin bu iftiranızı ve hakaretinizi, sittin sene 17 puan arkadan sadece hakaret edebileceksiniz yoksa" diye yazdı.
Kedi şero'nun milletvekiline yanıtı da gecikmedi; "İstediğiniz kadar bağrının sittin sene O'nu başkan yaptıramayacaksınız".
Bülent Turan'ın buna karşılık yazdığı "Muhtar olamayacaktı" twitine ise Şero'dan "Sürekli muhtarları toplamasının sebebi o tavmadan dolayı mı? He şimdi anladım" oldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama