Akşener: Partideki fotoğrafımı kaldırın
İYİ Parti'de eski genel başkan Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinin yankıları sürüyor. Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Akşener'in fotoğraflarının parti binalarından indirilmesini istedi. Bunun üzerine Meral Akşener, rest çekti. İYİ Parti'ye yazı göndererek, "Partideki fotoğraflarımı indirin" dedi. Bu gelişme üzerine Rıdvan Uz, disipline sevk edildi.
İYİ Parti Eski Genel Başkanı ifadesini kullanmadan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve İçişleri Eski Bakanı olarak imza atan Akşener, dilekçede şöyle dedi: “12 Haziran 2024 tarihinde yapılan kapalı grup toplantısında İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ‘beyefendinin’, ‘Kurucu Genel Başkan’ olarak şahsımın Sayın Cumhurbaşkanı’nı ziyareti nedeniyle fotoğrafımın Genel Merkez, milletvekili, il ve ilçe teşkilat makamlarından indirilmesi konusundaki talebi doğrultusunda, gereğinin behemehal talimatlandırılarak yapılması hususunu bilgilerinize sunarım.”
Dün akşam saatlerinde açıklama yapan İYİ Parti Hukuk-Seçim ve Parlamento İlişkileri Başkanı Av. Hakan Şeref Olgun , İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’un Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından kesin ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında