Alaattin Çakıcı'nın yeğeni ilk duruşmada serbest

Alaattin Çakıcının yeğeni ilk duruşmada serbest
expand

İstanbul Kadıköy'de otomobiliyle bir gence çarpıp ölümüne neden olan Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Cihan Çakıcı ilk duruşmada tahliye edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Cihan Çakıcı geçtiğimiz Temmuz ayında meydana gelen kazadan 1 ay sonra yakalanıp tutuklanmış hakkında "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Çakıcı'nın yeğenine 9 yıla kadar hapis istemi

Çakıcı'ya "annesini görme" izni

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu: "Irak'ta 1500 kişiyi vurdum"

İlk celsede savunmasını yapan Çakıcı, "Hızım 50 kilometreydi. Ambulans gelene kadar başında bekledim. Aracıma binip ayrıldım. Pişmanım" dedi.

Tanıklar kazada hayatını kaybeden Uğur Gökhan'ın yaya geçidini kullanmadığını söyledi.

26 yaşındaki gencin annesi de Çakıcı ailesinin kendisine maddi yardımda bulunduğunu belirterek şikayetçi olmadı.

Anadolu 11. Asliye Ceza Mahkemesi Adli Tıp'tan Çakıcı'nın kusur durumunun tespitine dair rapor istedi.

Heyet, delillerin toplanmış olması ve raporun mahkemeye geliş süresinin uzun olabileceği gerekçeleriyle Cihan Çakıcı'nın tahliyesine karar verdi.

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow