Ambulansa konulurken kendi geldi ve kaçtı
Bursa'da iddiaya göre uyuşturucu alarak metro girişi yakınında yere yığılan genç, çağrılan ambulansa konulurken kendine gelince koşarak uzaklaştı.
Haberin Devamı
/

Bursa’da metro istasyonunun duvarında kendinden geçen ve baygın vaziyette yerde yatan genç için polis ve ambulans ekipleri seferber oldu. Hareketsiz yatan genç, ambulansa bindirileceği sırada kendine gelince koşarak metroya bindi.
/

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kültürpak metro istasyonu yanında meydana geldi.
Haberin Devamı
/

Uyuşturucu madde etkisiyle kendinden geçtiği öne sürülen genç yığılıp kaldı.
/

Yürüyemez hale gelen kişi, çevredekilerin yardımını kabul etmeyerek metro girişine kadar yürüdü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Daha sonra metro çıkışında yere yığılınca, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.
/

Bir süre yerde hareketsiz yatan genç, polis ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin sorularına tepki vermeyince sedyeye konularak ambulansa bindirilmek istendi. Ambulansa bineceği sırada kendine gelen genç, kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin peşinden geldiği gören genç, bir şeyi olmadığını söyleyerek tedavi olmayı kabul etmedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Polis ekipleri ısrar edince metronun içine giren genç hiçbir şey olamamış gibi metroyu bekledi. Merakla genci izleyen vatandaşlar şahsın metro beklediğini görünce şok oldu.
/

Burada da özel güvenlik ve polis tarafından ikna edilmek istenen genç, tedaviyi kabul etmediğini kaydederek uzaklaştı.