Ankara'da adliye çıkışı silahlı saldırı

Ankara'da Sincan Adliyesi'nden çıkan baba ve oğlun bindikleri otomobile kavşakta durdukları sırada ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu baba yaralandı, oğlu öldü.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, Sincan Adliyesi'nde bir davada ifade veren Fuat Y, davanın ardından oğlu Seğmen Y. (15) ile otomobile binerek adliyeden çıktı.
Baba ve oğlunun bulunduğu 06 VES 28 plakalı otomobile Sincan Adliyesi kavşağında kırmızı ışıkta durduğu sırada, yanına yaklaşan başka bir otomobilden tabanca ve tüfekle ateş açıldı.
Otomobile çok sayıda mermi isabet ederken, baba ve oğlu ile araç sürücüsü yaralandı. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Seğmen Y. hayatını kaybetti.
Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!