Ankara'daki diplomatlar depremzedeler için bağış topladı

Sri Lanka, Cezayir, Cibuti, Malta, Karadağ ve Yeni Zelanda büyükelçileri, Türkiye'deki depremzedelere yardım amaçlı topladıkları 123 bin 500 TL'yi, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı'na teslim etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sri Lanka Büyükelçisi Hasanthi Urugodawatte Dissanayake, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerin ardından yardım kampanyası başlattı. Diplomasi camiasının olumlu tepkisi ve desteğiyle, Ankara merkezli diplomatlar tarafından 123 bin 500 TL toplandı. Sri Lanka, Cezayir, Cibuti, Malta, Karadağ ve Yeni Zelanda büyükelçileri, toplanan parayı bugün AFAD Başkanı Yunus Sezer'e teslim etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular