Ankara'daki Kobani eylemine polis müdahalesi

Ankara'da, Kobani'de yaşananlar yapılan eylemle protesto edildi. Güvenlik güçleri, eyleme biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
Ankara Kurtuluş Meydanı'nda toplanan bazı sivil toplum örgütü üyesi gruplar, Kobani'de yaşanan olayları protesto ederek basın açıklaması yaptı.
Polis, grubu basın açıklaması yaptıktan sonra dağılmaları konusunda uyardı. Sendika ve sivil toplum kuruluşu üyeleri de yarın saat 11.30'da aynı yerde buluşmak, aynı zamanda protestoların provakasyona uğramaması için de dağılmalarını istedi.
Barzani, Kobani için Türkiye'den izin istedi
Kobani bilançosu ağır oldu: 19 ölü yüzlerce yaralı
Sivil toplum kuruluşu üyeleri dağıldıktan sonra yolu kapatan grubu polis önce uyardı. Ardından dağılmak istemeyen gruba TOMA'larla tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.
Müdahale sırasında 6 kişi gözaltına alındı. Ankara'da grupların değişik mahallerdeki protestosu devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji’den Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı: 7 İle Sarı Kodlu Alarm
3 gündür haber alınamıyor: Otizmli Onurcan, 500 kişilik ekiple aranıyor
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Hatay'da kuduz alarmı: 4 mahalle karantinaya alındı
PAPARA KAPANDI MI, ÇÖKTÜ MÜ? Papara mobil uygulama neden açılmıyor, yasaklandı mı? 27 Mayıs Papara erişim sorunu!