Arabasını bakımdan aldı! 5 km sonra cayır cayır yandı
Beylikdüzü'nde otomobilini bakımdan alan Alparslan Altınoğluk'un D-100 karayolunda ilerlerken aracı yanarak kullanılmaz hale geldi.
Haberin Devamı
/

Olay, Beylikdüzü D-100 Büyükçekmece istikametinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Otomobilini bakıma götüren Alparslan Altınoğluk, aracın partikül filtresini değiştirdikten sonra yola çıktı.
/

Yaklaşık 5 kilometre ilerledikten sonra D-100 karayolunda araçtan bir anda alevler yükselmeye başladı.
Haberin Devamı
YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHALE İŞE YARAMADI
/

Altınoğlu yangın tüpünü alarak araçtan inerek müdahale etse de alevler bir anda büyüdü.
/

Çevredekiler otomobilin yandığını görünce itfaiye ve polis ekiplerine haber verdiler.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ
/

Olay yerine gelen ekipler alevleri söndürürken araç kullanılamaz hale geldi. Aracın yanması nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı
/

Yanan otomobilin sahibi Alparslan Altınoğluk "Partikül filtresini temizlettim 5 kilometre geldikten sonra aracım bu şekilde alttan patlamalar oldu. Patlamadan sonra alev aldı, yangın tüpünü aldım çıktım dışarı söndürmeye çalıştım ama maalesef gördüğünüz durumda araç" dedi.