hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aracın arka camından içeri girdi! İşte o anlar...

    KAYNAKİHA

    Kağıthane’de direksiyon hakimiyetini kaybederek çarptığı otomobilin arka camından içeri giren motosiklet sürücüsünün kaza anına ilişkin yeni görüntüsü ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kağıthane’de yaşanan olayda, plakası olmayan minibüs kontrolsüz dönüş yapmış, motosiklet sürücüsü İbadet Arıtürk direksiyon hakimiyetini kaybederek önce minibüse ardından yol üzerinde park halinde olan araca çarpmıştı.

    Kazada çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü, park halindeki aracın camından içeri girmişti. Kazada yaralanan Arıtürk, aracın içinden kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra bir süre yerde hareketsiz kalmıştı. Çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunmuş yaralı sürücü hastaneye kaldırılmıştı.

    KAZANIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

    Bir kişinin yaralandığı kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Motosiklet sürücüsünün çarpmanın etkisiyle aracın arka camından içeriye girdiği kaza anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, Arıtürk'ün süratle park halindeki araca çarpmasının ardından kendini yere attığı ve hareketsiz kaldığı görülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow