Araçlar arandı, GBT kontrolleri yapıldı: İstanbul genelinde 'Huzur' uygulaması

Araçlar arandı, GBT kontrolleri yapıldı: İstanbul genelinde 'Huzur' uygulaması
Kaynak:İHA

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul genelinde huzur uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında tüm araçlar didik didik arandı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde huzur uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada araçlar durdurularak didik didik aranırken, sürücü ve yolcuların da GBT kontrolleri yapıldı. Fatih'te bir sürücüye ve araç sahibine 16 bin 816 TL ceza yazıldı. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube'lerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı

Araçlar arandı, GBT kontrolleri yapıldı: İstanbul genelinde Huzur uygulaması

ÖZEL HAREKAT EKİPLERİ DE KATILDI

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, il genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı Şube'lerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı. Fatih, Beyoğlu ve Kadıköy ilçeleri başta olmak üzere il genelinde yapılan uygulamada araçlar didik didik aranırken, sürücü ve yolcuların da üst aramaları ile GBT kontrolleri yapıldı. Ceza yazılan motosiklet sürücüsü çekim yapan basın mensuplarına laf söyleyen kız arkadaşına, “Adamlar görevini yapıyor. Sen de beni çıldırtma yani boş ver çeksinler” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Araçlar arandı, GBT kontrolleri yapıldı: İstanbul genelinde Huzur uygulaması

Öte yandan, Fatih Millet Caddesi’ndeki uygulama noktasında yapılan denetimde narkotik köpeği “Kimy” araçlarda uyuşturucu madde araması yaptı.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber