Arnavutköy'de fabrikada yangın; Mahsur kalan işçiler kurtarıldı

Arnavutköy’de bulunan 5 katlı bir ayakkabı fabrikasında yangın çıktı. Bodrum katta başlayan yangın nedeniyle işçiler çatıda mahsur kaldı. İşçileri itfaiye ekipleri kurtardı.
Yangın saat 13.0 sıralarında Arnavutköy Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Öğüt Sokakta bulunan 6 katlı binanın ayakkabı üretimi yapılan bodrum katında çıktı. İşçilerin mesaide olduğu saatlerce çıkan yangında yoğun duman nedeniyle dışarı çıkamayan bazı işçiler binanın çatı katına çıktı. İhbar üzerine olay yerine Arnavutköy, Başakşehir, Sultangazi ve Şişli'den itfaiye ekipleri sevk edildi.
Polis, zabıta ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı olay yerine gitti. Emniyet ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de hem alevlere müdahale etti hem de binada mahsur kalanları tahliye etmeye başladı. Bina mahsur kalan yaklaşık 15 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yangın nedeniyle dumandan etkilenenlerin tedavisi de olay yerindeki ambulansta yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın söndürüldü. Yanan fabrika havadan da görüntülendi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!
Ahmet Minguzzi cinayeti davasında yeni gelişme! 'Bilirkişi' detayı
"50 yıllık pranga kırılıyor, PKK silah bırakıyor" Abdulkadir Selvi yazdı
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Sıcaklıklar Düşüyor, Yağış Geliyor!