Askerde biriktirdiği parayı şehit ailelerine bağışladı

Bolu'da yaşayan Ramazan İlhan (22), Diyarbakır'da askerlik yaparken biriktiği 3 bin 500 TL'yi şehit ailelerine bağışladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Diyarbakır'da 6 ay askerlik yapan Ramazan İlhan, ailesinin gönderdiği para ile Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) silah altındaki erlere bağladığı aylık maaşı biriktirdi. 3 bin 500 TL biriktiren İlhan, terhis olduktan sonra Bolu Bağışçılar Vakfı'na giderek bağışta bulundu. Tüm birikimini şehit ailelerine bağışlayan İlhan, küçük de olsa fayda sağlamak istediğini ve mutlu olduğunu söyledi.
Bolu Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya Aktaş da "Yardımı, şehit yakınlarına ulaştıracağız. Bu yardımın örnek olmasını dileriz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?
SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı