Askerlik bitti, Silivri'ye gönderildiler

Ergenekon, Balyoz gibi davalardan yargılanan ve askeri cezaevinde tutulan 40 general ve amiral, Yüksek Askeri Şura kararlarıyla emekli edilmelerinin ardından, Silivri'ye nakledildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yüksek Askeri Şura kararlarıyla, 30 Ağustos'tan itibaren emekliye sevk edilen 40 general ve amiral, Hasdal ve Hadımköy Cezaevlerinde tutuluyordu.
Emeklilik kararının ardından, amiral ve generaller, sivil araçlarla Hasdal ve Hadımköy Askeri Cezaevlerinden, Silivri'deki cezaevine gönderildi.
Silivri Ceza İnfaz Kurumuna götürülürken görüntülenen emekli askerler, kameralara el salladı. Cezaevi araçlarına jandarma ekipleri de eşlik etti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
İstanbul'da fırtına alarmı! Saat verip uyarı yapıldı: Hızı 80 km/saate kadar çıkacak
HABER... Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Sağanak etkisini sürdürecek