Asya bebek gözünü kaybedebilir

Beyoğlu'nda geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen terör saldırısında yaralanan 2,5 yaşındaki Asya bu sabah uyandırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren Asya Başaran'ın bir gözünü kaybetme ihtimali olduğu öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan terör saldırısı sonrası 4 kişi hayatını kaybetmiş, Adana'da İstanbul'a gezmeye gelen Başaran ailesinin 2,5 yaşındaki kızları Asya Başaran, ağır yaralanarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Asya'nın bu sabah uyandırıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Asya'nın yoğun şekilde geçirdiği yüz ve göz tramvası nedeniyle bir gözünü kaybetme ihtimali olduğu öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


4 gündür kayıp olarak aranıyordu! Cesedi evin yanındaki serada bulundu

İstanbul'da eğitim uçağı kazası! Öğrenci pilotun sağlık durumu iyi

Heybeliada'da Deniz Harp Okulu'nun çatısında yangın

Uludağ'da korkutan orman yangını

İSKİ SU KESİNTİSİ 6 AĞUSTOS | Esenyurt, Arnavutköy, Büyükçekmece, Çatalca, Eyüpsultan, Avcılar, Başakşehir'de sular ne zaman gelecek?