Atatürk’e hakaret soruşturması: Akar 8 gündür yakalanamadı

Sosyal medyadan Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle başlatılan soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkartılan Hasan Akar 8 gündür yakalanamadı. TVnet’teki Derin Tarih programına katılan Süleyman Yeşilyurt ile sosyal medyada Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle Hasan Akar hakkında başlatılan soruşturmada Süleyman Yeşilyurt tutuklanmıştı.
‘Atatürk’ün hatırasına hakaret’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme’ suçlarından tutuklanan Süleyman Yeşilyurt’un katıldığı televizyon programının sunucuları Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu, ifadeye çağrıldı.
Sunucular şüpheli
TVnet’teki Derin Tarih programına katılan Süleyman Yeşilyurt ile sosyal medyada Atatürk’e hakaret ettiği gerekçesiyle Hasan Akar hakkında başlatılan soruşturmada Süleyman Yeşilyurt tutuklanmıştı. Üç vatandaşın şikâyeti üzerine soruşturmaya sunucular Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu da eklendi. İki şüpheli dün Bakırköy Adliyesi’nde ayrı ayrı ifade verdi.
Mustafa Armağan ifadesinde, Yeşilyurt’un üslubunu tasvip etmediğini ifade ederek, “Canlı yayındı, müdahale edemedik” dedi. Yavuz Bahadıroğlu da Yeşilyurt’un sözlerine katılmadığını söyledi.
Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı olan Hasan Akar ise 8 gündür yakalanamadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın