hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AVM'ler açık mı? Bugün alışveriş merkezi mağazalar açık mı? 10 Nisan 2024 AVM çalışma saatleri! Mağazalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

    AVMler açık mı Bugün alışveriş merkezi mağazalar açık mı 10 Nisan 2024 AVM çalışma saatleri  Mağazalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor
    expand

    Birçok vatandaş 'Bayramda AVM'lerdeki mağazalar kapalı mı, açık mı?'' sorusuna yanıt arıyor. 2024 Ramazan Bayramının birinci günü bu yıl 10 Nisan 2024 Çarşamba gününe denk geldi. İnsanlar bayram sabahının ilk günü AVM'lerin çalışma saatlerini sorguluyor. Peki ama AVM'ler kaça kadar açık? Mağazalar kaçta açılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan bayramında AVM'lerin çalışma saatleri araştırılıyor. Ramazan Bayramı, Şeker Bayramı ya da İftar Bayramı, İslam âleminde oruç tutma ayı olan Ramazan ayının ardından üç gün boyunca kutlanan dinî bir bayramdır. Hicrî takvime göre onuncu ay olan Şevval ayının ilk üç gününde kutlanır. Bayramdan bir önceki gün Ramazan ayının son günü olan arifedir.  Özellikle Ramazan Bayramı'nın 1. 2. ve 3. günü AVM'lerin açılış kapanış saatleri araştırılıyor. Peki, Ramazan Bayramında mağazalar kapalı mı, açılış-kapanış saatleri nedir?

    Bayramda AVM'ler açık mı?

    Ramazan Bayramının 1. günü bu yıl 10 Nisan gününe denk geldiği için AVMler'in çalışma saatlerinde farklılık olabilir. Bazı AVM'lerin mesai saatleri uzayabilir bazıları ise erken paydos yapabilir. Genellikle bayram günü farklı çalışma saatleri uygulanıyor. Bayram günleri bazı avmler 12'den sonra açılacak. Gideceğiniz AVM'lerin duyurularını takip edebilirsiniz. Ramazan Bayramı'nın ilk günü bazı AVM'ler saat 12.00 ya da 13.00'te açılacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow