Avustralya'daki sel: Tahliye edilirken bacağını timsah ısırdı

Avustralya'nın Kuzey Bölgesi'nde selden tahliye edilen genç timsah tarafından ısırıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bir bölge sakini ABC radyosuna verdiği demeçte, 17 yaşındaki çocuğun sel bölgesinden tahliye edilirken bacağını arkasından ısırıldığını söyledi.
BBC'de yer alan habere göre genç, tedavi için yerel bir kliniğe götürüldü.
Avustralya Savunma Kuvvetleri, şiddetli yağışlardan sonra selin vurduğu uzak bölgelere yardım etmek için çağrıldı.
Hükümet bakanı Chansey Paech, Victoria Nehri kıyılarını vuran şiddetli yağmurun ardından, 35'i tıbbi ihtiyaçları olan 700 kişinin Kalkarindji'den uçakla çıkarıldığını söyledi.
Yetkililer, tahliye edilen insanların eski bir Covid karantina tesisi olan Howard Springs'e yerleştirileceğini ve çocukların yerel okullara gidebileceğini söyledi.
(Kaynak: TRT Haber)
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cannes’da kıyafet yasağı: Dekolteye sınır geldi
Hindistan, Pakistan! Nüfus oranları açıklandı! İşte Dünyanın en kalabalık ülkesi! Dünya haritası ülkeler!
Yeni Papa Türkiye'ye geliyor! Papa 14. Leo, İznik seyahati için hazırlıkta
"Macron trende uyuşturucu kullandı" iddiası Avrupa'yı karıştırmıştı: Fransa'dan "peçeteli" yalanlama geldi!
ABD ve Çin anlaştı, 90 günlük karar duyuruldu: Karşılıklı tarife indirimi geldi!