Ayağındaki yara sünnet derisiyle onarıldı

Nevşehir'de üç hafta önce sağ ayak sırtı yanan, yarasının yaklaşık 3-4 santimlik kısmı iyileşmeyen 4 yaşındaki Y.Ç., Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Polikliniği'ne getirildi. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Doğuş Yalçın'ın yaptığı operasyonla açık yara, çocuğun sünnet derisi ile onarıldı.
Normalde çocuklarda, deri yaması kalça, kasık ve uyluk bölgesinden alınarak yamanması gerekirken, hastanın sünnet derisinden çıkan derinin yamanması planlanarak böylece yaranın iyileşme süresi daha da kısaltılmış oldu.
HDP mitingindeki patlama davasında 1 tahliye
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İlker Sait Tuncer ile birlikte değerlendirilen hasta, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Doğuş Yalçın tarafından ameliyata alındı.
Op. Dr. Tuncer tarafından özel Alisklemp yöntemiyle yapılan sünnet ile hastanın prepisyum (sünnet derisi) çıkarıldı.
Çıkarılan sünnet derisi Op. Dr. Doğuş Yalçın tarafın dan özel işlemden geçirilerek hastanın sağ ayağında bulunan yanık yarasına doku yaması olarak adapte edildi. 4 yaşındaki Y.Ç., Nevşehir Devlet hastanesinden taburcu edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?