AYM önünde "dershane gerginliği'

AYM önünde dershane gerginliği
expand

Dershanelerin kapatılmaması için topluca dilekçe vermek üzere Anayasa Mahkemesi'ne gelen kalabalık grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis dağılmak istemeyen gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Anayasa Mahkemesi önünde dershane eylemi yapan bir gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sırasında rahatsızlanan bir astım hastası hastaneye kaldırıldı.

Özgürlük ve Demokrasi Platformu üyeleri Anayasa Mahkemesi'ne dershanelerin kapanmaması için dilekçe vermek istedi. Dilekçe verdikten sonra basın açıklaması yapmak isteyen grubu trafiği kapattıkları gerekçesiyle uyardı. Grubun dağılmak istememesi üzerine güvenlik güçleri tazyikli su ve biber gazı sıkarak müdahale etti.

Biber gazlı müdahale sırasında 'astım' hastası olduğu anlaşılan bir vatandaş rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kılıçdaroğlu istedi, Hüseyin Avni Sipahi CHP'den istifa etti

Erdoğan'dan sürpriz ziyaret

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow