Aynı kareye girdiler ama yüzlerine bakmadılar

Ak Parti'nin önemli iki ismi olan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek cenaze töreninde aynı karede yer aldı. Ancak iki isim birbirinin yüzüne dahi bakmadı
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu için dün Ankara’daki Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlenirken törene bir süredir aralarındaki gerginlik basına ve sosyal medyaya yansıyan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.
Hürriyet'ten Selahattin Sönmez'in haberine göre,
Camiye önce Bülent Arınç geldi. Arınç, Rifat Hisarcıklıoğlu ve ailesine başsağlığı diledikten sonra cenaze namazı için saftaki yerini aldı.
Bir süre sonra Gökçek de namaz için yerine giderken Arınç’ın önünden geçti.
İkilinin birbirinin yüzüne bakmaması ve selamlaşmaması dikkat çekti. Namaz sırasında aralarında birkaç kişi olsa da Arınç ve Gökçek aynı fotoğraf karesinde yer aldı.
İki isim arasında bir süredir devam eden gerilim son olarak Melih Gökçek'in Arınç'a yönelik Gezi eylermleri dönemine ilişkin suçlamaalrı nedeniyle bir kez daha alevlenmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!