Bahadır Grammeşin'i öldürenler kendi asayişlerini sağlıyormuş

Öğretmen Bahadır Grammeşin'in İstanbul- Kadıköy'de bir grup tarafından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin soruşturmada savcılık iddianamesi tamamlandı. Savcılığa göre, Grammeşin'i öldürenler Çarşı'da kendi anlayışlarına göre asayiş sağlıyordu.
Öğretmen Bahadır Grammeşin'i bıçaklayarak öldüren ve arkadaşlarını yaralayan dokuz sanık hakkında dava açıldı.
Radikal'den İsmail Saymaz'ın haberine göre, sanıklardan Erkan Çınar hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası isteyen savcı, Grammeşin'e vurdukları anlaşılan diğer dört saldırgana da "kasten öldürmeye yardım" suçlaması yöneltti. Diğer sanıklar birden çok kez yaralama, yaralamaya teşebbüs, silahla tehdit ve delilleri gizlemekle suçlanıyor.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, sanıkların Kadıköy'de esnaf ve çalışan oldukları belirtilerek "şüphelilerin kendilerini bulundukları mahalde görevli addederek, anlayışlarına göre asayişi sağlamak için harekete geçtikleri" ifade edildi.
Bahadır Grammeşin, geçtiğimiz 8 Mayıs'ta, askere gidecek bir arkadaşlarını uğurlamak için Kadıköy'de bir barda eğlenirken gruptan bir kadının, başka grup tarafından tacize uğramasının ardından kavga çıkmış, Grammeşin ve arkadaşları ellerinde döner bıçağı ve demir çubuklar olan bir grubun saldırısına uğramıştı. Bahadır Grammeşin o saldırıda bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
SOLOTÜRK KKTC GÖSTERİSİ 2025: Kıbrıs SOLOTÜRK gösterisi ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak?
Zonguldak'ta limanda yangın! Sahadaki vinç kullanılamaz hale geldi
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama