Bakan Aydın AK Parti'den aday olmadı

Devlet Bakanı Mehmet Aydın AK Parti'den aday olmadı. AK Parti'den 20 milletvekili de liste dışında kaldı.
Devlet Bakanı Prof.Dr. Mehmet Aydın, kitap yazacağını söyleyerek siyaseti bıraktı.
İzmir'de 146 kişi, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Partinin mevcut dokuz milletvekilinden sekizi de yeniden görev istedi.
Ancak Devlet Bakanı Prof.Dr. Mehmet Aydın, kitap yazacağı için siyaseti bıraktı. Din ve felsefe konularında yayımlanmış 10 kitabı bulunan Prof.Dr. Aydın, 58'inci ve 59'uncu hükümetlerde devlet bakanı olarak görev yaptı.
İngilizce, Fransızca ve Arapça bilen Prof.Dr. Aydın, yeniden adaylık için başvuruda bulunmadı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Prof.Dr. Aydın'ın adaylık için başvurmamasını "Biz Vecdi Gönül'den sürpriz beklerken sürprizi Mehmet Aydın yaptı" dedi.
Parti kulislerinde adaylık için başvurmayacağı öne sürülen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, resmi başvurusunu yaptı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... Kavimler göçü başladı! Böyle fotoğraflandı...
SON DAKİKA... Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni rapor
Narin Güran davasında flaş gelişme! Nevzat Bahtiyar aleyhine temyiz başvurusu
SON DAKİKA | Binlerce kişi merakla bekliyordu! İnfaz düzenlemesi yürürlüğe girdi
RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI: Kurban Bayramı En Güzel, Yeni, Anlamlı, Dualı, Ayetli, Hadisli Kurban Bayramı Mesajları!