Bakan Koca'dan Siirt'e kötü haber: Çaya düşen ve akıntıya kapılan Halime Timurtaş kurtarılamadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Siirt Pervari’de piknik yapmak için gittiği Müküs Çay’ına düşen hemşire Halime Timurtaş’ın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Acı günümüz. Siirt Pervari’de bir grup sağlık çalışanı arkadaşımız, piknik yapmak için Müküs Çayı kenarına gitti. Elini yıkadığı sırada, dengesini kaybedip akıntıya kapılan hemşire arkadaşımız Halime Timurtaş, çaydan çıkarılsa da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Kanımız dondu: Sokak ortasında vahşet! Bahar’ı da soldurdular
SON DAKİKA... Özgür Özel'e saldıran kişi tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump'ı Türkiye'ye davet etti! İş birliği mesajı...
Pınar Gültekin davasında yeni gelişme: 'Canavarca his yok' kararı