Bakan Pakdemirli'den Heybeliada yangını açıklaması: 3 dakikada müdahale edildi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "İstanbul Adalar Heybeliada'da saat 13.07'de başlayan orman yangınına 3 dakika gibi kısa bir sürede müdahale eden 15.24’te tamamen kontrol altına alan ormanın kahramanlarını yürekten kutluyorum." ifadesini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Pakdemirli, Twitter'dan yaptığı paylaşımda İstanbul Heybeliada'daki yangına ilişkin bilgi verdi.
Bakan Pakdemirli, şunları kaydetti:
"İstanbul Adalar Heybeliada'da saat 13.07'de başlayan orman yangınına 3 dakika gibi kısa bir sürede müdahale eden 15.24’te tamamen kontrol altına alan ormanın kahramanlarını yürekten kutluyorum. Orman yangınına havadan 4 uçak, 5 helikopter müdahale etmiştir. Toplam 100 sorti yapan hava araçlarımız 475 ton suyu yangın sahasına bıraktılar."
İstanbul Adalar #Heybeliada’da saat 13.07’de başlayan orman yangınına 3 dakika gibi kısa bir sürede müdahale eden 15.24’te tamamen kontrol altına alan #OrmanınKahramanları’nı yürekten kutluyorum.
— Dr. Bekir Pakdemirli (@bekirpakdemirli) August 21, 2021
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması