Bakan Tekin Darıca'da öğretmene yapılan saldırıyı kınadı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir okulumuzda öğretmenimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız." ifadelerini kullandı.
Bakan Tekin'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle: Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki bir okulumuzda öğretmenimize yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, şiddetin her türlüsüyle mücadelede kararlılığımızı yineliyorum. Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız.
Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu vesile ile okuldaki güven ikliminin tesisi ve eğitim süreçlerinin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için sene başında hayata geçirdiğimiz "Veli Randevu Sistemi"nin önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Meslektaşımıza ve eğitim ailemize geçmiş olsun.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Plastik fabrikasında yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2025: Resimli, Duygusal, Anlamlı, Şiirli Babaya, Eşe, Dedeye Göndermelik Babalar Günü Mesajları! Babalar Gününüz Kutlu Olsun!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
LGS heyecanı: Milyonlarca genç ter döktü | Sorular ve cevapları yayımlandı
Aksaray'da sıcak hava balonu faciası: Ölü ve yaralılar var