Bakan Yanık'tan Düzce depremi açıklaması: Arkadaşlarımız sahadalar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Hali hazırda can kaybı yok şükürler olsun. Yaralılarımızın ve hasar gören konutlarla alakalı bakanlık olarak bizde ilk dakikadan itibaren psikososyal noktasında destek için arkadaşlarımız sahadalar" dedi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırıkkale Adalet Sarayı'ndan ayrılırken Düzce'nin Gölyaka ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem hakkında gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Bakan Yanık, "Bugün gece saatlerinde Düzce Gölyaka merkezde 5.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Hali hazırda can kaybı yok şükürler olsun. Yaralılarımızın ve hasar gören konutlarla alakalı bakanlık olarak bizde ilk dakikadan itibaren psikososyal noktasında destek için arkadaşlarımız sahadalar" dedi.
10 araç, 20 personel ve 11 ekipten oluşan personelin görevlendirildiğini ifade eden Bakan Yanık, "Hizmet verdiğimiz toplanma alanı ve KYK yurdunda Gölyaka ve Akçakoca özelinde özellikle arkadaşlarımız hemen depremin akabinde çalışmalarına başladı.
Vatandaşımızın ihtiyacı olan her türlü sosyal desteği bakanlık olarak diğer ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli halde sürdüreceğiz. Süreci takip ediyoruz. Can kaybının olmaması bizim açımızdan çok önemli bir teselli. Tekrar Düzce'ye ve milletimize geçmiş olsun" diye konuştu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
HABER... Endişe veren görüntü! 20 yıl sonra yine aynı bölge