Baklavacı önünde metrelerce uzunlukta sabah kuyruğu

Esenler'de sabah erken saatlerden itibaren ucuz tatlı almak isteyenler baklavcı önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Esenler Atışalanı Caddesi'nde piyasadan çok daha ucuza satılan baklava için çok sayıda kişi sabah erken saatlerde kuyruk oluşturdu. Tatlıcının önünde oluşan metrelerce uzunluktaki kuyrukta sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı.
Tatlı kuyruğunda olan bir kişi, "Erkenden geldik. Dün zaten tatlı kalmadı. Sabahın erken saatlerinde bu kadar kuyruk bekleniyordum açıkçası. Arkadaşlar çok erken geldiler kalmadığı için erkenden gelmiş herkes. Arife olduğu için herkes tatlı almaya gelmiş." dedi.
Evi baklavacıya yakın olmasına rağmen erkenden kuyruğa girdiğini söyleyen Ayhan Yaprak ise "Açılmadan herkes kuyruğa giriyor. Bir iki gündür çok kalabalık. Sabahın erken saatlerinde böyle ise ilerleyen saatlerde daha fazla olacak" ifadesi kullanıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Erdoğan'dan Arnavutluk'ta önemli mesajlar! Diplomasi trafiği
Batman'da ele geçirildi, yakılarak imha edildi! Tam 2 ton...
İSTANBUL BARAJLARI DOLULUK ORANLARI 16 MAYIS: İstanbul baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Terör örgütünün fesih kararı! Yeni sürecin detayları: PKK, Kandil’i terk edecek! Abdulkadir Selvi yazdı...
HABER... Dünyanın gözü İstanbul'daydı! Erdoğan - Zelenski görüşmesinin kodları!