Balıkesir'deki katliamda ölü sayısı 4'e yükseldi

Balıkesir'in Havran ilçesinde geçen hafta 3 kişinin öldürüldüğü olayda yaralanan Gülşen Çetinkaya tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Eski MİT Daire Başkanı'na FETÖ davasında tahliye
Alınan bilgiye göre, ilçenin kırsal Hüseyinbeşeler Mahallesi'nde 20 Şubat'ta zanlı Ali Saral tarafından tüfekle ateş etmesi sonucu annesi ve 2 kardeşi ölen, kendisi de yaralanan, Saral'ın evlenmek istediği Çetinkaya (18), tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.
Mısır'da çocuk katilleri idam edildi
Çetinkaya'nın cenazesinin Hüseyinbeşeler Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.
Öte yandan olayda yaralanan genç kızın 2 yaşındaki kardeşi Yasin Çetinkaya ile komşusu Bayram Eren ve oğlu Murat Eren'in tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Erkek arkadaşının kamyonetle ezdiği üniversiteli Ece, bir mucizeyi gerçekleştiriyor
Ne olmuştu?
Havran ilçesinde 20 Şubat'ta Ali Saral (26), Gülşen Çetinkaya'yı (18) kendisine vermedikleri için aralarında yaklaşık 2 yıldır husumet bulunan ailenin evine gitmiş ve kızın annesi Melike ile kardeşleri Ebru ve Tuncay Çetinkaya'yı tüfekle ateş ederek öldürmüştü. Saldırgan, Gülşen Çetinkaya ve diğer kardeşi Yasin Çetinkaya (2) ile komşuları Bayram Eren ve oğlu Murat Eren'i yaralamıştı.
Olay yerinden yaya olarak kaçtıktan sonra ahırda yakalanan Saral, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı