hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu!

    Başları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu
    expand
    KAYNAK DHA

    Ankara'da sokakta atıl halde bulunan kanepenin içinde başları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 yavru kedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Etimesgut ilçesi İstasyon Mahallesi 2360'ıncı Sokak’ta, apartmanın önünde atıl halde bulunan kanepenin içerisinde kafaları ve patileri kesilerek öldürülmüş 6 kedi yavrusu bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede inceleme yaptı. 3 aylık olduğu tespit edilen kedilerden de örnek alındı. Kediler, daha sonra alınarak gömülmek üzere götürüldü.

    Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu 2'nci Başkanı Haydar Özkan, 6 yavru kedinin canice katledildiğini belirterek, "Patileri, boyunları kesilmiş. Bunu yapan bir insan olamaz. Şayet bunu bir insan yaptıysa, buna da asla insan denemez. Bu olayla alakalı suç duyurusunda bulunduk. Ankara Emniyetimiz Hayvan Durum İzleme birimimiz incelemelere devam ediyor. Olay neticelenene kadar da takipçisi olacağız. Bu tür vahşetlerin artmasının nedeni, ülkemizde hayvanlar üzerinden kaos çıkartmak isteyen terör örgütü güdümünde hareket eden trol hesaplar ve onlara destek verenlerdir.

    Biz yüce Türk adaletinden, yargı mensuplarımızdan hayvana şiddete, vahşete, tecavüze yatarı olan hapis cezası vermelerini istiyoruz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow